Velkommen til Gampen 2021!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 15. Apr 2021

Velkommen til Gampen 2021!

 

I lys av de nye retningslinjene som regjerningen la fram, er det åpnet opp en mulighet for å arrangere Gampen. Gampen starter opp 21.april – Førsteløp er som alltids Bratten!
Det planlegges for et arrangement med maksimalt 200 deltakere, fordelt på 4 puljer av 50 startende i hver pulje med 10 minutters intervall.
 

Starttidspunkt vil være følgende: 

19.00 – Startnummer 1 til 50.
19:10 – Startnummer 51 til 100.
19:20 – Startnummer 101 til 150
 19:30 – Startnummer 151 til 200.  


De tre viktigste reglene dere som deltaker skal overholde er: 

  1. Kom – løp – dra prinsipp
  2. Ved symptomer på luftveisinfeksjon, hold deg hjemme. 
  3. 1 meter regel 

Hold høyresiden av traseen der det er mulig.

Påmelding gjøres kun via EQ – Gjelder alle løp.  https://signup.eqtiming.com/?Event=NordlandBIK&lang=norwegian
Det åpnes for enkeltpåmeldinger på tirsdag 20. april, dersom antall påmeldte er under 200.

Det blir ingen servering av vann, eller tilbud om sanitære forhold (Toalett, vasker etc) da dette er utendørsarrangementer. Det blir satt ut spritdispensere som oppfordres til å bruke ved ankomst og avgang.


Utdeling av startnummer: 
Hent startnummer på følgende tidspunkt om det er mulig.
Det vil være mulig å hente startnumrene fra mandag, tirsdag og onsdag på dagtid mellom 09.00 og 15.30 på idrettens hus Aspmyra Stadion. Ring når dere er utenfor, så kommer vi ut med startnummeret. Telefon 454 88 573.

Har du ikke mulighet å hente på dagtid, kan du hente på idrettens hus Aspmyra Stadion tirsdag 20.april mellom kl. 16.00 og 18.00. Ring da 996 14 996

 Dersom du ikke får hentet startnummeret før start, så vil det være mulighet for å gjøre dette mellom 18.00 og 18.45 på løpsdagen. Anbefaler derimot at så mange som mulig henter startnummeret i forkant av løpet. 


Vårens løp: 
21. april – Bratten
28. april – Hopen
5. mai – Bautaløpet
12. mai – 10 k Mørkved
19. mai - Rensåsen
26. mai - Keiservarden
2. juni – Svartneset
 9. juni – Junkerfjellet  

 

Vi må ta forbehold i forhold til smittesituasjonen og derfor informere om at det kan bli en utsettelse av løpet.


0 Kommentar

Delta på 8 PolarKraftmil!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 4. Feb 2021

8 Polarkraftmil - en digital konkurranse

Sammen med Polar Kraft AS arrangerer vi i Nordland Bedriftsidrettskrets en digital konkurranse for å aktivisere folk flest! Det er ingen hemmelighet at under Covid-19 er det mange som ikke har fått beveget seg like mye som før, og kanskje ikke i det hele tatt. Derfor oppfordrer vi alle til å delta, og vi har en helt elektrisk hovedpremie! 


Den digitale konkurransen, der målet er å samle minimum 8 mil (80 kilometer) i løpet av 8 uker. Perioden varer fra uke 7 til og med uke 14, altså fra 15. februar til 12.april. Du velger selv om du vil gå, løpe eller gå på ski. Målet er å være i jevnlig aktivitet i denne perioden.

Så enkelt kan du gjøre det: For å nå målet må du gå, løpe eller gå på ski gjennomsnittlig 10 km per uke. Du velger selvsagt selv hvordan du legger opp aktiviteten, Siden dette er en virtuell konkurranse kan du utøve aktiviteten når som helst og hvor som helst.

Ved å være med på denne konkurransen får du ta del i et fellesskap, du er med å sette fokus på viktigheten av å være i aktivitet på en trygg måte. Du oppfordrer og engasjerer andre til å ta vare på helsen sin, og du viser at hvor enkelt man faktisk kan gjøre det. DU blir en forkjemper for god folkehelse!

 

Hovedpremie: Et års gratis forbruk av strøm!*
*Premien gjelder 12 mnd gratis strøm inntil 25 000 kWh, nettleie blir fakturert som normalt.

Hovedpremien trekkes blant alle som har klart kravet om 80 km i løpet av perioden.  

 

Flere premier blir publisert fortløpende.


Påmelding: https://nordland.bedriftsidretten.no/challenge/Challenge?id=723


0 Kommentar

Status under Covid 19

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 14. Jan 2021

Bedriftsidretten på lik som alle andre tar del i den nasjonale dugnaden og følger alle retningslinjer, tiltak, råd og påbud fra helsemyndighetene lokalt og nasjonalt. Idretten, og spesielt voksenidretten, har vært hardt rammet av den pågående pandemien, og slik vil det nok være enda noen måneder.

I januar 2021 skulle NBIK startet en nye periode med Bli Sprekere og i februar skulle vi arrangert det tradisjonsrike BiB-cup. Men vi vet alle at det ikke er mulig å få til, slik situasjonen er nå.  

Nordland Bedriftsidrettskrets gleder oss til å starte opp aktiviteter igjen så snart det er forsvarlig, og derfor har vi ikke avlyst Bli sprekere eller BiB-cup 2021, men utsatt arrangementene. Bli Sprekere starter opp så snart helsemyndighetene tillater det, og BIB-Cup er utsatt til høsten. Vi har ingen spesifikk dato, men det vil vi komme tilbake til så snart det er klart.

I mellomtiden oppfordrer vi alle til å holde seg i fysisk aktivitet gjennom turer og andre utendørsaktiviteter.

Ski på topp er en aktivitet vi arrangerer som går som normalt, Vi har plukket ut mange fantastiske skiturer i den flotte naturen i Narvik, Salten og Rana området. Konkurransene varer til april måned.
Ta med deg dine venner, kolleger eller familie på tur. Turmålene er varierte, så du kan få tellende tur både hverdag og helg. Noen lette, noen middels turer, mens vi har også noen mer krevende skiturer godt utenfor de preparerte skiløypene.
Påmelding til de forskjellige konkurransene finner du her:
http://www.trimpoeng.no/i/skipatoppsalten21
http://www.trimpoeng.no/i/skipatoppnarvik21
http://www.trimpoeng.no/i/skipatopprana21

Vi jobber også med andre aktiviteter som kan gjennomføres trygt og med gjeldene tiltak. Her gjelder det å følge oss på hjemmesiden, og i sosiale medier.
0 Kommentar

Utvider det populære tilbudet!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 11. Nov 2020

Bli Sprekere - Dans har blitt så populær at den ble fullbooket nesten med det samme.

Vi har derfor fått til et nytt tilbud : Bli Sprekere – Dans gruppe 2 Tirsdager kl. 20.00 – 21.00

Morsom og energisk time med fengende rytmer og enkle bevegelser. 


Instruktøren vil også her være Cecilie Haugseth

Denne økta blir i lokalene til Pias Ballettstudio i Bodø Spektrum.

 

Den nye timen er nå tilgjengelig for påmelding: https://bedriftsidrettnordland.ibooking.no/?page=courses&ciid=8167

Denne bolken starter i uke 2 (tirsdag 12. januar) og varer frem til påske – tom. uke 12 (23. mars). (Vinterferie i uke 9). Til sammen blir det 10 økter.


0 Kommentar

Stiller med 17 ansatte på Hålogalandsløpet. Løper for inntekt til Kreftforeningen

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 18. Sep 2020

Hålogalandsmila 2020 er Bedriftsidretten Nordland sitt første mosjonsløp i Narvik. Torsdag 1.oktober kan     alle som har lyst å komme i bedre form delta på gateløpet hvor man enten går, jogger eller løper 5 km eller 10 km.                                                                                                                                                                                                                        

Dette har NB Engros fått med seg, og har meldt på hele 17 deltakere fra bedriften. De stiller til start med deltakere som både skal løpe 10 km, og gå den halve distansen. For de handler det om å ha det gøy, hvor de først skal ut å trimme, for dernest å møtes på «kroa» for å evaluere løpet

- Selv om det kan være prestisje i løpet over brua, så er det det sosiale som er viktigst, sier de ansatte.

NB Engros opplyser at daglig leder Jens Petter Opshaug har bestemt at bedriften gir 10 øre pr løpt meter av NB-gjenget i sum til Kreftforeningen, dette for å skape en ekstra motivasjon for å få flere med på Hålogalandsmila.

De utfordrer nå flere bedrifter i Narvik om å gjøre det samme

Ansatte i NB Engros er en aktiv gjeng som aldri har vært redd for å ta en utfordring. Mange er med på Ti på Topp, og legger bedriften til rette for fellesturer hvor de deltar på Midnattssolreittet og Midnight Sun Marathon 

NB Engros med hovedkontoret på Fagernes i Narvik har 40 ansatte, omsetter for mer enn 200 millioner kroner årlig og har også butikker og salgskontor på Finnsnes, Harstad, Bodø og Mo i Rana. NB Engros er en del av Nordengros-kjeden som er landets største leverandør av forbruksvarer.


https://nordland.bedriftsidretten.no/events/p/1000044591/halogalandsmila-2020


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline